Online Erőemelő Coaching vagy Versenyfelkészítés

IPF erőemelő versenyző szakedzőnk segítségével elkezdheted vagy éppen folytathatod izgalmas utadat az erőemelés világában. Amennyiben te már ismert motoros vagy az erőemelésben de új kihívásokat szeretnél magadnak felállítani akkor egy erőemelő versennyel megtudod ezt tenni garantáljuk neked. Versenyfelkészülésedben is segítünk, hogy kihozd magadból a legtöbbet!

Itt az ideje, hogy egy új szintre emeld az erőemelő tudásodat és eredményeidet!

Fodor Péter Bemutatkozása

Nem maga a verseny, hanem az edzések az igazi munka. A verseny már csak egy jutalom saját magunktól mindazért a munkáért, amelyet addig elvégeztünk.

/Joel H. Cohen/


Fodor Péter – IFBB Testépítő és Fitnesz Szakedzőnk, IPF Erőemelő versenyző.

 

 

 

Kinek ajánljuk?
 • Van legalább 6 hónapos tapasztalatod súlyzós edzésben.
 • Ismert számodra a guggolás, felhúzás, fekvenyomás – legalább alapvető szinten

 

Amennyiben a fent leírtaknak nem felelsz még meg akkor se csüggedj! Segítünk abban, hogy eljuss erre az alapvető kezdő szintre. Válaszd az ELSZÁNT csomagunkat és miután készen állsz arra, hogy erőemelő edzés formát kövesd, átváltjuk a csomagodat és mehet a móka!

 

 

 

 

 • Nincs semmilyen nagyobb sérülésedamely inkább gyógytornász/orvos segítségét igényli.
 • Nincs egyéb más betegséged, ami közbe szólhat a felkészülés során.
 • Precíz és motivált vagy, hajlandó vagy gyakorlataidat rendszeresen videózni majd azokat hetente feltölteni és rendszeres e-mailes beszámolót küldeni szakedződnek. 
 • Nőknek-Férfiaknak

 

Szeretnénk megjegyezni, hogy nincs azzal semmi probléma, ha nem akarsz többet mint csak hobbi erőemelő vagy terembe járó maradni. Teljesen rendben van! Viszont, ha versenyzésre veszed a fejed akkor azt akarjuk, hogy 100%-ban akard ezt ne csak úgy talán lehetőségként. A versenyfelkészülés egy igen komoly kihívás főleg, ha először csinálod. Ha úgy érzed meg van benned a kitartás és a motiváció akkor itt a helyed köztünk!!


Mi pontosan az Online Coaching?

A technikának köszönhetően te lehetsz a világ bármely pontján csak internet kapcsolatra van szükséged és máris kapcsolatba tudsz lépni jobbnál jobb szakedzőkkel a világ bármely pontjáról, akik ugyan úgy segítenek elérni a céljaidat az interneten keresztül mintha ott lennének veled együtt az edzőteremben.

Az Online Versenyfelkészítés keretében a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

 • Konzultáció – Egy videós beszélgetés során kikérdezünk a céljaidról, eddigi edzésterveidről, tapasztalataidról – amelyet mind figyelembe veszünk az egyéni programod kialakításakor.

 

 • Személyre szabott edzésterv – Hetente frissülő a te adottságaidra és céljaidra szabott edzéstervet kapsz tőlünk.

 

 • Táplálkozási tanácsadás/Étrend tervezés – Ha az étrend nincs rendben az edzés se lesz. Ezért segítünk a megfelelő étrend kialakításában is neked.

 

 • Videós technika ellenőrzés – Te rögzíted a gyakorlatokat és feltöltöd nekünk majd szakedződ felülvizsgálja azokat. Így folyamatos megfigyelés alatt lesznek az edzéseid ezáltal kizárt, hogy rossz technikák rögzüljenek beléd.

 

 • Mobilizálás/Nyújtás – Kiemelt hangsúlyt fektetünk erre a szolgáltatásra minden ügyfelünknél. Számunkra a legfőbb cél az, hogy te 80 évesen is tudj súllyal guggolni fájdalom mentesen. Oda figyelünk, hogy minden egyes izmod és ízületed megfelelő állapotban legyen és megfelelően működjön!

 

 

 • Állandó e-mailes és FB messengeres kommunikáció – Edzés előtt eszedbe jutott egy kérdés vagy éppen közben? Tedd fel gyorsan és egyszerűen azt szakedződnek, aki egy gyors válasszal ki segít téged.

 

 • Edzés napló vezetése – Kezdetektől a végsőkig vezetünk neked egy edzés naplót, ami egy nagyszerű eszköz a fejlődés követésére.

 

 • Állapotfelmérés (Online) – Hetente egyszer videó hívás keretében leülsz szakedződdel és megbeszélitek az elmúlt hét edzéseit. Megkapod a gyakorlatok technikai kiértékelését is, illetve a következő heti edzés tervedet is.

 

Opcionális:
Ezek szabadon felhasználható szolgáltatások. Bármikor igénybe veheted őket előfizetésed során.

 • Online Személyi edzés (Havi 6 alkalom) – További részletek.
 • Ingyenes konzultáció – Home Gym tervezés – További részletek
 • Ajánlj egy barátot – 1500 Ft kedvezmény/barát – További részletek
 • 25% kedzvemény Online Klinikai Dietetikai Szaktanácsadás szolgáltatásunkhoz.
 • 25% kedvezmény Partnereinknél. 

 

Ára: 16.999 Ft/hónap

MEGRENDELEM

Áraink eltérhetőek lehetnek országonként.
További részletek


Ha téged nem vonz az erőemelés akkor tekintsd meg csomagjainkat és válaszd ki a magadnak legmegfelelőbbet.

További Részletek


Ha bármi kérdésed van Online Erőemelő Coaching és Versenyfelkészítés csomagunkkal kapcsolatban küldj nekünk egy üzenetet. Az üzenet tárgyának a szolgáltatás nevét add meg.

Üzenet Küldése

Translate this site